Добре дошли Кабини за евтини разговори тип CallShop - VoIP билинг система MiniTelecom
Начало  ·  Цени  

  Навигация

· Начало

· Бизнес за Вас
- Телефонен център
- Предплатени карти

· Цени
- Тарифи MiniTelecom
- Хардуер

· Продукти:
- CashManager VoIP billing system:
+ + модул за тел. център
+ + модул за предплатени карти

- Хардуер:
++ HandyTone ATA 286
++ Cisco ATA 186
++ BudgeTone-100
++ PhoneJACK card
++ LineJACK card

· Подръжка
- Често задавани
въпроси

- Свържете се с нас
- аквичоп - оферти за почивка

Minitelecom --> Internet PhoneJACK
КАРТИТЕ INTERNET PHONEJACK: ПЪРВИТЕ И ВСЪЩНОСТ НАЙ-ДОБРИТЕ
Картата Internet PhoneJACK е аудио карта, разработена специално да пренася гласа ви през Интернет или през вашия Интранет, с най-високото възможно качество. Използвайте Internet PhoneJACK в комбинация с MT Gateway, за да провеждате и приемате гласови телефонии през Интернет с услугите на MiniTelecom.
Повечето звукови карти са разработени преди хората да бяха започнали да провеждат телефонни разговори през Интернет и бяха предназначени за музика или игри.
Провеждането на телефонен разговор и приемането на такъв обаче, е твърде различно от слушането на музика от компакт диск. Картата Internet PhoneJACK е предназначена да отговори конкретно на изискванията на телефонните разговори през Интернет.

Уникалната комбинация между хардуера и софтуера на Internet PhoneJACK плюс услугите MT Gateway, правят обаждането през Интернет лесно. И не забравяйте, че като звъните през Интернет, вие СПЕСТЯВАТЕ от таксите за международни разговори, тъй като тарифите през MiniTelecom са само 2 цента за минута в САЩ и около 5 цента в другите страни. А вие имате възможност за избор на провайдери за международни разговори през Интернет. Само си помислетекачество, надеждност, избор, качество и телефонни разговори на безумно евтини цени!

ПРОВЕДЕТЕ РАЗГОВОР ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ ОТ ЛИЧНИЯ ВИ ТЕЛЕФОН
С помощта на картата Internet PhoneJACK можете да използвате домашния или служебния Ви телефон (в това число безжичния), за да се обаждате и да приемате разговори през Интернет. Можете да включите обикновения си аналогов телефон, факс апарат или телефонни слушалки в Internet PhoneJACK и вашите разговори през Интернет ще са гарантирани. Благодарение на Internet PhoneJACK, вашият телефон ще звъни, когато има входящ разговор и когато вдигнете слушалката, автоматично ще се включи любимата ви Интернет телефония. Или, ако предпочитате, говорете с хендс-фрий, през слушалки за изцяло двупосочен разговор или като използвате микрофона и колонките си. Изборът е ваш.


ПОДОБРЕТЕ КАЧЕСТВОТО НА РАЗГОВОРА
Новите програми като че ли използват всичко, което вашият хардуер може да им предложи и въпреки това, искат повече. В това отношение програмите за телефонни разговори през Интернет не са изключение. Тези приложения разчитат на централния процесор на вашия РС, който трябва да извършва интензивни функции от рода на гласова компресия и мрежова трансмисия. Колкото по-бавен е компютърът ви, или колкото повече приложения използвате, толкова по-лошо е качеството на звука, който получавате. Изкривеният звук, ехото, прекъсванията и хълцанията са нещо обичайно при този начин на гласова компресия.
Повечето компютри просто не могат да се справят с огромното натоварване. Internet PhoneJACK е предназначен да се справи с гласовата компресия и осигурява 16-битов звук, като в същото време освобождава вашия компютър от задължението да прави компресиране и вместо това го оставя на спокойствие да се занимава с изчисления.

- Ехо, дължащо се на хардуера няма
- Изцяло дуплексов звук
- Пълно поддържане на телефонния апарат
- Хардуерната компресия намалява закъснението и натоварването на централния процесор


ЛЕСНА ЗА ИНСТАЛИРАНЕ И НАДЕЖДНА

Картата Internet LineJACK е предназначена за лесно и бързо инсталиране във вашите системи Windows 98/Win 98SE/Win Me/2000 и Win NT4.0 SP6. Инсталирането тип влючи и работи (plug and play) и нулевата IRQ технология ви дават възможност да го инсталирате в РС, дори ако се използват всички налични IRQ. Уникалното регистриране на конфигурацията също така ви помага да си гарантирате точната конфигурация на вашия хардуер, чрез автоматичното регистриране на грешки в телефонната конфигурация. Тъй като Internet PhoneJACK се явява звуково устройство, съвместимо с Windows, можете да ползвате звуковата карта, която имате за игри и музика, докато използвате Internet PhoneJACK за комуникациите си.

Картата Internet PhoneJACK (предлага се в ISA или PCI вариант) е напълно H.323 съвместима и подържа G.723.1, G.711, G.728, *G.729a/b (само в PCI вариант), GSM, uLaw, ALaw и TrueSpeech изцяло хардуерна гласова компресия. Предназначена е за лесна, бърза и интуитивна инсталация на всяко PC използващо Windows 98/2000/ME и NT 4.0 или Linux.

  Вход
Име

Парола

Не сте регистриран? Можете да се регистрирарте от тук, за да се възползвате от всички предимства на сайта.

  Търсене  Анкета
Какво е за Вас Интернет?

Източник на информация
Комуникационна среда
Забавление
Згуба на време
Всичко на куп
Не мога да определя точноРезултат
Анкети

Гласували 49